De paarden

Paarden zijn puur en zonder oordeel, zij voelen alles en reageren daarop. Zij zoeken je op, komen bij je, luisteren naar je, voelen je aan en toveren voordat je het weet een warm gevoel van binnen. Het maakt voor hen niet uit hoe je eruit ziet of hoe je over jezelf denkt. Zij zien jou echt. De pure jij.

Ik stel ze dan ook graag aan je voor…

Sherry

Sherry is een Tinker merrie en leider van de groep. Zij bepaalt alles en zorgt dat iedereen in de kudde veilig is. Haar karakter kan het beste omschreven worden als een karaktervolle diva met een randje van goud. Ze is eerlijk, duidelijk en zacht. Ze kan zich goed aanpassen en benadert je altijd met alle zorg en doordachtheid.

Jerry

Jerry is een vriendelijke Tinker ruin die wel in is voor een grapje. Voordat je het weet heeft hij een glimlach op je gezicht getoverd door een van zijn maffe acties. Jerry is een rustig paard waar weinig te gek is, hij zet zich overal voor in. Hij is stabiel en geeft je graag vertrouwen.

Wietse

Wietse is een stoere Friese ruin met een heel klein hartje. Hij kan nogal macho overkomen en gooit graag zijn knappe looks in de strijd. Hij is gevoelig en daardoor de grootste spiegel die er is. Hij zal gelijk meegaan in jouw energie en daarop reageren. Soms best confronterend, maar o zo magisch!